Estètica facial

Lifting sense cirgurgia
Tractaments facials
Lifting sense cirurgia: Arrugues de contorn i flacidessa facial
Estética Terrassa, lifting sin cirugíaA Estètica Terrassa oferim un tractament revolucionari no invasiu de rejoveniment facial, a força d’aplicar Àcid Poliláctic a nivell subdérmic. Es coneix comunment com el Lifting sense cirurgia, és el tractament reafirmant facial per excelencia, proporcionant a la persona un aspecte més juvenil en difuminar i dissimular els símptomes externs que defineixen l’envelliment.

Sculptra és molt usat a nivell internacional donis de 1999, principalment als Estats Units, s’han beneficiat més de 150.000 persones per eliminar les arrugues laterals facials i per restablir el volum facial perdut a causa de la disminució del gruix de la dermis.

És de llarga durada (fins a dos anys), d’aspecte molt natural, senzill d’aplicació, molt segur, eficaç i no precisa tests de alergias previs.

El mecanisme d’acció es basa en la renovació cutània profunda produint una millora progresiva i natural. Requereix diverses sessions de tractament, de mitjana s’aconsellen 3 sessions en 3 mesos consecutius, encara que cada cas ha de ser valorat de manera individualitzada pel doctor.

Els resultats són visibles a partir de la 2ª setmana, i són graduals. Amb cada sessió l’aparença va millorant notablement fins a aconseguir el resultat desitjat.

Oxigenoteràpia facial
Tractaments facials
L’Oxigenoteràpia i els seus beneficis per la salut
Estética Terrassa, oxigenoterapia facialEn Centre mèdic estètic KenZen Estètica Terrassa, som experts a aplicar oxigen a través de l’absorció transepidèrmica, una tècnica indolora que a més d’aportar directament oxigen pur a totes les cèl·lules de la nostra pell, aconsegueix una absorció de fins a 10 vegades més profunda de qualsevol sèrum de tractament estètic que vulguem aplicar, tant a nivell facial com a corporal, mitjançant l’oxigen aconseguirà els efectes d’una veritable mesoteràpia.

Què és la Oxigenoteràpia?

És un procediment terapèutic destinat a augmentar el contingut d’oxigen (O2) en la sang arterial. La falta d’oxigen cel·lular (anaerobisme) és un dels factors antienvelliment per excel·lència.

Quins beneficis Estètics obtenim?

Vitalitat pel nostre organisme
Processo anti-edat
La Qualitat de pell és immillorable, augmentant la seva lluminositat i turgència. Excel·lents resultats quan els apliquem després d’una Higiene facial
Borses ulls i ulleres. Efecte de drenatge instantani molt espectacular.
Disminució de les línies d’expressió
En tractaments anticel.lulitics, augment progressiu de l’elasticitat de la pell
Potent eina de tractament anti-estries.
A més, com a tractament anti acne. Potent efecte de cicatrització en casos d’acne, ja que el bacteri causant de l’acne només viu en absència d’oxigen, és a dir, és un bacteri anaeròbic. D’aquesta manera l’oxigen canvia el mitjà de vida del bacteri i pot acabar amb ella, ajudant a guarir i cicatritzar les marques tan poc desitjades de la pell.
Sistema atomitzador Oxynergy

El Sistema atomitzador Oxynergy aplica oxigen tòpic a l’epidermis, la qual cosa millora la microcirculació i permet a les cèl·lules rebre més nutrients i oxigen perquè així puguin renovar la seva funció i reprenguin la producció de col·làgen.
El atomitzador Oxynergy, subministra un cabal de fins a 6 litres / min i una pressió de 0,95 bars. Processa l’aire ambienti a través d’uns filtres moleculars per produir aire enriqueix en oxigen fins a un 96%. El compressor tracta de l’aire ambienti amb uns filtres de partícules moleculars.
Mitjançant el atomitzador Oxynergy es pulveritzanla una barreja d’oxigen pur i sèrum concentrat d’alta qualitat que s’aplica amb la màxima precisió i eficàcia (partícules de tan sols 0.001 mm) fent més fàcil la seva absorció.

Share This