Terapia Neural

Terapia Neural en Terrassa

La Teràpia Neural a Kenzen Terrassa per a tractaments integrals al nostre centre mèdic, ideals per iniciar el teu procés de curació i millora

Teràpia Neural significa tractament sobre el sistema nerviós vegetatiu (SNV). És una teràpia reguladora que fa que el malalt busqui el seu propi ordre individual i irrepetible, mitjançant estímuls inespecífics en punts específics.

Les bases científiques de la Teràpia Neural tenen els seus inicis en les investigacions dels germans alemanys Huneke (1928). Aquesta teràpia s’exerceix mayoritariamnete en els països de parla germànica (Alemanya, Àustria i Suïssa).

El SNV, amb els seus circuits reguladors humorals, hormonals, neurals i cel·lulars, pren part en totes les reaccions de l’organisme, així com també en els processos mentals i emocionals. El Sistema nerviós és una peça clau en la integració de la totalitat de l’Ésser.

Què tracta la Teràpia Neural?

Qualsevol infecció, inflamació, traumatisme, cicatriu, afecció odontològica, etc. patida en qualsevol part de l’organisme, així com afeccions psíquiques estressants, poden actuar com a “Camp interferent”. Es defineix el camp interferent com una irritació que roman en la memòria de l’organisme i que, en determinat moment, un o diversos d’ells poden causar canvis patològics a distància. Així podem entendre com a partir d’una intervenció quirúrgica poden aparèixer “malalties que aparentment no estan relacionades amb aquesta operació” com al·lèrgies, migranyes, dolors o restrenyiment, o com un nen que ha patit moltes amigdalitis i ha rebut diferents tractaments supressors acaba patint de asma al cap d’un anys; etc …

Com s’utilitza la teràpia Neural?

Per neutralitzar aquestes irritacions s’utilitza un anestèsic local molt diluït (generalment Procaína), que posseeix un alt potecial elèctric. S’injecta en microdosis en els punts del sistema nerviós que es consideren que estan més irritats i que podrien ser factors determinants en la malaltia per permetre recuperar i estabilitzar el SNV.
La millora aconseguida amb la Teràpia Neural pot ser immediata i sol augmentar amb la repetició, fins a arribar a l’absència de símptomes. La Teràpia Neural pot resultar extremadament eficaç per a qualsevol persona.

Dr. Marcel Samarra

Medicina General / Terapia Neural.

Col: 37750

Tractament de Teràpia Neural sobre el sistema nerviós Neurovegetatiu (SNV) al Centre Mèdic de Salut Integral Kenzen Salut

Sol.licita informació

7 + 8 =

Share This