Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE)

Psiconeuroinmunologia a Terrassa

Estudia la relació entre la ment , el cervell , el sistema immunològic , el sistema nerviós i el sistema endocrí, sense deixar de banda les relacions socials de l’individu

La majoria de les patologies tenen el seu origen en desequilibris hormonals d’algun tipus, factors emocionals i estrès excessiu entre d’altres. Però destaquen les alteracions digestives i el dèficit vitamínic i mineral a causa d’uns hàbits alimentaris erronis. Les nostres expertes en PNIE segons el mètode Xevi Verdaguer, tractaran la causa de la teva patologia des de l’inici del tractament.

El seu objectiu principal és millorar la qualitat de vida de la persona, tractant-la , no només des d’allò que fa evident la seva dolença, sinó indagant en el propi individu aspectes com els seus hàbits alimentaris i personals, causes de l’alteració , estat psicosocial, les emocions , . ..

 

+ Informació PNIE

La Psiconeuroimmunologia és una ciència que va néixer als anys 70 gràcies al treball del Dr. Robert Ader de la Universitat de Rochester (EUA). Es basa en coneixements aportats pel fisiòleg rus Iván Petrovich Pávlov (premi Nobel de Fisiologia i Medicina).

Estudia la relació entre la ment, el cervell, el sistema immunològic, el sistema nerviós i el sistema endocrí, sense deixar de banda les relacions socials de l’individu. Explica les diferents respostes que es produeixen quan s’alliberen els neurotransmissors, hormones i altres substàncies que actuen com a molècules missatgeres entre els sistemes.

És un mitjà que ajuda a prevenir malalties i a establir les pautes necessàries per aconseguir un estat òptim de salut tant a nivell físic com psicològic. Aquesta teràpia ajuda al propi cos a lluitar i a defensar-se, fent-se més fort i facilitant-la matèria primera necessària per a regenerar-se.

Una altra eina important, i de resultats sorprenents, és la Nutrició Ortomolecular. Concepte que va ser introduït pel prestigiós investigador i catedràtic de química de la Universitat de Stanford, Linus Pauling (1994) premi Nobel de Química i de la Pau. La Nutrició Ortomolecular tracta l’individu des del seu origen, és a dir, des de les cèl·lules.

Unint aquestes tècniques amb la Nutrició Ortomolecular, Ozonoteràpia, Fisioteràpia i Osteopatia avançada, l’acupuntura, l’Activació Muscular, la Psicologia i amb l’exercici físic adequat, tenim al davant una magnífic sistema de tractament per combatre els complexos desequilibris de l’organisme, de la forma més moderen, natural i eficaç possible.

Importants millores en:

► Malalties Inflamatòries intestinals com la Colitis Ulcerosa, malaltia de Crohn, ardor i acidesa d’estómac, …
► Trastorns del Sistema Immune com la Candidiasis, Herpes, Fongs vaginals, Restrenyiment, infeccions d’orina, sequedat a les mucoses, …
► Migranyes, mal de cap, cefalees, …
► Trastorns respiratoris obstructius com l’Asma, bronquitis crònica, emfisema i EPOC.
► Trastorns cardiovasculars com la Arteriosclerosi, la Colesterolèmia, excés de Triglicèrids, …
► Millora el rendiment en l’esport
► Accelera la recuperació de lesions, tendinitis, bursitis, …
► Malalties Degeneratives com la Epicondilitis, l’esclerosi múltiple, osteoporosi,
► Hiperactivitat i dèficit d’atenció
► antiage. Retarda els sistemes d’envelliment fisiològic.
► Trastorns hormonals, anèmia
► Trastorns del somni
► Sobrecàrrega hepàtica
► Intoxicació per metalls pesants, produïts principalment pels empastaments bucals de mercuri.
► Trastorns digestius com el Malestar general, digestions pesades, acidesa, …
► Malaltia reunática crònica com Fibromiàlgia o l’Artritis reumatoide
► Psoriasi, acne
► Estrès, depressió, ansietat, fatiga crònica, …
► Problemes de retenció de líquids o acumulació de cel·lulitis. Aprimament de forma natural
► Hiperhidrosi, entre d’altres

Així mateix també disposem de diverses Analítiques clíniques que ens facilitessin informació molt útil per ajustar els programes de tractament en el seu diagnòstic. Aquests són el Test d’Intolerància Alimentària, Medicina Antiage, anàlisi de la Flora Intestinal, …

Després d’una primera visita diagnòstica de Psiconeuroimmunologia et proposarem el tractament personalitzat més adequat a la teva malaltia, malaltia o lesió.

Vanesa Tejada Usúa

Psiconeuroinmunóloga

Tens migranya i no trobes solució?

Pateixes de candidiasi i vols solucionar-lo com més aviat millor?

Els problemes intestinals no et deixen fer una vida normal?

No trobes solució al teu Fibromiàlgia o Dolor crònic?

Sol.licita informació

2 + 3 =

Share This