Ortodoncia

Ortodòncia a KenZen Dental Terrassa
Ortodoncia dental en KenZen Dental TerrassaEncara que sembli una tècnica innovadora dels temps moderns, l’ortodòncia ja era practicada per Etruscs i Grecs al segle VIII aC, que tenim constància per les troballes arqueològiques on figuren aparells ortodòntics de magnífic disseny per corregir les dents serrades, irregulars o sortints.

Avui dia l’ortodòncia és la ciència que s’encarrega de l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxilofaciales; sent el seu exercici l’art de prevenir, diagnosticar i corregir les seves possibles alteracions i mantenir-les dins d’un estat òptim de salut i harmonia, mitjançant l’ús i control de diferents tipus de forces.

Entre la ortodòncia ha diversos tipus:

ortodòncia fixa

Els tractaments d’ortodòncia fixa a KenZen Dental Terrassa a més de millorar l’estètica dental, aconsegueixen millorar la funcionalitat, lògicament l’estètica i per descomptat la salut, ja que també es corregeixen problemes de fonètica on la mal posició dentària també modifica la posició de la llengua el que provoca la diferent pronunciació de les paraules.

Anteriorment es pensava que els tractaments d’ortodòncia eren exclusivament per als nens; però, avui dia se sap que poden realitzar-se a qualsevol edat aconseguint excel·lents resultats, amb els aparells fixos que permeten aconseguir la major precisió en el moviment de les dents pel que són els més utilitzats en ortodòncia quan es busquen resultats de qualitat.

Els tractaments d’ortodòncia generalment es duen a terme amb brackets que poden ser metàl·lics o estètics.

Brackets metàl·lics: són els més comuns, a causa que són fiables, resistents i la força que apliquen no es compromet per la qual cosa el tractament tendeix a ser més curt.

Brackets de ceràmica: són de gran qualitat i no tenen els inconvenients dels de plàstic, encara que el seu cost és més gran.

Brackets estètics: es poden trobar diversos materials amb els quals s’elaboren brackets estètics: plàstic, ceràmica, safir o policarbonat, sent els de safir i ceràmica els més resistents, no canvia el seu color i és recomanable per a totes les maloclusions.

ortodòncia removible

L’ortodòncia removible s’utilitza per expandir els maxil·lars, per aconseguir espai per a futures peces permanents, alinear les dents, tancar mossegades obertes, corregir alteracions de la respiració i / o deglució, etc … Avui en dia les dents sanes i alineats al costat d’un somriure atractiva, juguen un important paper social i són un atribut per a tota la vida.

L’ortodòncia removible s’utilitza majorment en nens, ja que més del 50% dels nens té maloclusions que requereixen tractament d’ortodòncia, on el tractament precoç és el millor aliat per combatre les dents desalineats i poc atractius que poden generar personalitats cohibides i tímides i fins i tot contribuir a depressions en aquelles persones predisposades a aquesta condició.

Els nens aprenen a col·locar-se ells mateixos i la utilitzen determinada quantitat d’hores per dia, segons la indicació del ortodoncista, tenint una sèrie d’avantatges:

El seu ús és senzill.
L’adaptació al seu ús és ràpida i senzilla.
És poc visible des de fora.
Els contorns dels materials són llisos, per evitar dolor
També hi ha molts adults que pateixen de moloclusiones, ja que en el passat els tractaments d’ortodòncia no estaven a l’abast de molts o bé no es realitzaven en la forma correcta, i és una tendència cada vegada més accentuada que es realitzin ortodòncies en adults.
Ortodòncia invisible (invasiling)

En Kenzen Dental Terrassa, utilitzem els mètodes més moderns i d’última generació per a la ortodòncia amb els nostres tractaments on lluiràs el teu somriure no els teus brackets.

Res és tan important com un somriure autèntic i espontània, tant en la teva vida professional com en la teva vida social, un somriure atractiu et pot fer sentir millor i més relaxat, ajudant-te a causar una bona expressió … a KenZen Dental Terrassa tenim la solució … els sistemes ALINEADENT ® i INVISALIGN®

El tractament comença amb una visita GRATUÏTA al nostre odontòleg, qui determinarà si el tractament és adequat per a tu, si el tractament és idoni per a les teves necessitats, el teu dentista programarà un pla de tractament tenint en compte els teus objectius específics. L’odontòleg enviarà teus registres dentals juntament amb el pla de tractament al nostre ortodoncista.

La durada del tractament varia depenent de cada cas concret, de mitjana dura entre nou i divuit mesos. Durant el tractament, hauràs de visitar al nostre dentista de manera periòdica fins que comprovi que el tractament s’ha completat …

A partir d’aquest moment, l’únic que hauràs de fer és mostrar el teu NOVA I ESPLÈNDIDA SOMRIURE …

Share This