Molt més que un dentista per a nens

Dentista especialista en niñosEn KenZen Dental Terrassa, comptem amb els millors professionals en ondontopediatría, especialistes en el tractament dental per als nens, amb màsters en Odontopediatria que li confereixen ser dentistes especialistes en nens.

L’exercici de la Odontopediatria és una tasca difícil per a un odontopediatra, perquè no pot, ni ha de limitar-se només a la prevenció i solució dels problemes buco-dentals. Porta implícit també l’acompliment d’un paper important en els sectors psicològic i educacional, on la relació humana estomatòleg-nen-pares és fonamental per a l’èxit del tractament estomatològic enfront de les diverses situacions.

L’aplicació dels coneixements de psicologia afavoreixen una millor integració d’aquesta relació, ja que permet un diagnòstic global que envolta símptomes somàtics i psicològics que necessiten estar correlacionats.

La relació entre el professional i el nen pot considerar-se com a base fonamental per a la prevenció de la por durant el tractament. En els nens fins als 7 o 8 anys d’edat, aquesta relació és intervinguda pels pares, fent que la mateixa assumeixi un format triangular, principalment quan el pacient és incapaç de la verbalització i manté dependència estreta de la mare.

La infància és l’edat que més requereix preparació psicològica per part del professional, i tot el desenvolupament posterior del tractament dependrà de com va ser la preparació inicial.

 

Share This