Mesoteràpia facial amb acidifico hialurónic
Estética Terrassa, mesoterapia facialEn Estètica Terrassa, Kenzen Salut utilitzem dos tipus de Mesoteràpia Facial que t’ajudessin a rehidratar la pell de la cara, a reduir les petites arrugues i a corregir els simptomes d’envelliment.

Disposem de les Vitamines Facials de FILORGA sota la marca comercial TALL NCTF 135 HA. Està compost per 54+1 actius que faciliten la Revitalització i una profunda Hidratació de la pell, entre els quals trobem Àcid Hialurónic, vitamines, minerals, aminoàcids i coenzims.

Hidratar, rejovenir i revitalitzar

També disposem de Cytocare 532 de la casa Revitacare. Té una alta concentració d’Àcid Hialurónic (32mg) + complex rejovenidor que incorpora vitamines i minerals tals com a àcid fólic, tirosina, glutamina, glicina, sulfat de zinc, isolekina, acidifico glutaminic, àcid aspartic, arginina, sulfat de magnesi, sulfat de ferro, inositol, àcid lipoico, riboflabina, vitamina B12, glucosa, cisteina, sodi, potassi, niquel, sulfat de manganès, culfato de coure, triptofano, i uns altres que fa que sigui un complex i eficaç restaurador facial.

Ajuda a recuperar la lluentor, to, elasticitat i fermesa de les pells flàcides.

Aquest tractament es pot combinar amb altres tractaments tant de medicina estètica (ozó, carboxiteràpia, plasma ric en plaquetes, fils de suspensió i revitalització i tot tipus de farcits reabsorvibles facials), com de Teràpia Regenerativa i Nutrició Ortomolecular (marcadors d’envelliment biològic) així com d’Estètica Antiage (higiene Facial amb Oxigenoteràpia, o un ritual d’Or, amb sessions reafirmants de LPG facial) per potenciar els resultados.si vols, també et recomanarem, segons el teu tipus de pell, els nostres maquillatges 100% naturals o una àmplia gamma de cosmètica facial.

Share This