Medicina General

El Dr. Samarra ofereix una atenció integral a l’ésser humà i al seu patiment, contemplant la interrelació físic-psicològic-espiritual. Especialista en Teràpia Neural a Terrassa

En el Centre Mèdic Kenzen seràs atès pel Dr. Marcel Samarra Stehle, metge de família, màster en Teràpia Neural, especialitzat amb malat crònic complexa i malaltia crònica avançada amb amplia experiència en el camp de la geriatria, les cures pal·liatives i el control del dolor.

El Dr. Samarra ofereix una atenció integral a l’esser humà i al seu patiment, contemplant la interrelació físic-psicològic-espiritual.

Què és la Teràpia Neural?

L’encarregat, en gran mesura, de mantenir el nostre equilibri és el sistema nerviós vegetatiu. Aquest es troba distribuït en tot el nostre cos i connecta cada una de les cèl·lules de l’organisme. Per això cal contemplar l’ésser humà com un tot, i no de manera fraccionada com sovint fa la medicina excessivament parcel·lada.

L’objectiu de la Teràpia Neural és eliminar càrregues patològiques d’aquest sistema nerviós que connecta tot el nostre cos, amb la finalitat que l’organisme recuperi el seu equilibri, deixant de generar malaltia i patiment. La Teràpia Neural ofereix, en poques paraules, una manera de fer les paus amb el nostre organisme per a que aquest deixi d’expressar-se al nostre contra.

La Teràpia Neural s’aplica a un gran nombre de patologies, tan si volem tractar algun tipus de dolor com en l’esfera funcional o psicosomàtica.

Dr. Marcel Samarra

Medicina general / Terapia Neural

La Teràpia Neural s’aplica a un gran nombre de patologies, tant si volem tractar algun tipus de dolor, com en l’esfera funcional o psicosomàtica.

Sol.licita informació

10 + 13 =

Share This