LPG Endermologie

L’estimulació dels teixits adiposos

L’última revolució de LPG Especialment dissenyada per tractar la cel·lulitis localitzada, aconseguint excel·lents resultats per aprimar, remodelar i reafirmar, però també és de molta utilitat com aparells de suport a la rehabilitació en fisioteràpia, com és el cas de tendinitis, contractures, relaxació corporal , tensions musculars, edemes, fibrosi, …
LipomassageTM, tècnica de Endermologie® es realitza mitjançant uns rodets mecanitzats d’última generació, on s’apliquen tots els coneixements d’anatomia, salut i bellesa del professional del centre KenZen al Vapor Gran Terrassa.
D’un recent estudi, coordinat pel Prof. Lafontan (Inserm, Tolosa), s’ha demostrat que el massatge mecànic que exerceix el Cellu M6 Keymodule activa la lipòlisi.
L’estimulació dels teixits adiposos, fa que els receptors ß (responsables de l’eliminació de greix) reaccionin als missatges neurohormonals adrenèrgics transmesos pels rodets mecanitzats LPG (Roll In, sobretot). Aquesta conclusió ha servit per posar a punt un nou mètode que, segons les observacions clíniques, permet obtenir resultats a partir de la 6a sessió, fins en els greixos més resistents.

Quins resultats aconseguirem amb LPG Endermologie?

Reduir – Remodelar – Reafirmar

o ROLL IN – Per Aprimar: Actua sobre la capa tissular en profunditat i de forma més intensa per potenciar la lipòlisi (degradació del greix)
o ROLL UP – Per Remodelar: Fent girar els rodets a diferents velocitats el Roll Up permet ajustar el plec, redefinir els contorns, perfilar les formes i allisar la pell de taronja.
o ROLL OUT – Per reafirmar: Capturant menys capa tissular i de forma més suau. S’estimula la producció de col·lagen i elastina per obtenir una pell més elàstica, més ferma i més bonica.

Tractament recomenat

En Estètica Terrassa kenzen realitzem una primera visita informativa i de diagnòstic totalment gratuïta, juntament amb packs personalitzats per a realitzar qualsevol tipus de tractament.

Share This