Hidroterapia de Colon

HIDROTERÀPIA DE COLON
La curació comença a l’intestí

Centro Médico de Salud Integral en Terrassa

Vanesa Tejada Usua

(Naturòpata especialitzada en psiconeuroinmunologia i hidroteràpia de colon)

Saps que la Intoxicació del teu intestí és la causa principal de múltiples malalties?

La Hidroteràpia de Colon a Kenzen Terrassa, presta els seus serveis en tot del Vallès Occidental, Sabadell, Terrassa, Rubí, Manresa, Sant Cugat, … i a pacients de Barcelona i la resta d’Espanya.

El còlon és una part principal del sistema excretorio i és responsable d’eliminar el menjar i altres deixalles del cos, així com de protegir d’infeccions i malalties

Una inadequada alimentació, l’escassetat de fibra, la manca d’exercici, l’estrès, els problemes emocionals i les insanes costums de la nostra societat actual són algunes de les causes que provoquen disfuncions en el nostre aparell digestiu.

Freqüentment el que mengem i que hauria es evacuat, roman en el nostre intestí fixant-se en les seves parets durant molt de temps, on es podreix i fermenta generant multitud de toxines que acaben sent adsorbides per l’organisme. És a dir, estem autointoxicant-nos sense saber-ho.

HC3000 de Transcom

La forma que té el còlon d’expressar aquesta intoxicació és mitjançant:

– Intoleràncies Alimentàries, disbiosi (disfunció de la flora bacteriana)
– Restrenyiment, indigestió i flatulències
– Candidiasi, lupus, …
– Colon irritable, malaltia de Crohn
– Mals de cap crònics
– Dolors lumbars
– Dolors menstruals, hipertonia
– Depressions
– Reuma, poliartritis
– Psoriasi i acne
– Al · lèrgies múltiples, asma
– Mala olor corporal i / o mal alè
– Cansament crònic, manca de vitalitat i de concentració,
– Ulleres, peus i mans fredes, ungles i cabells febles, varius, …
– Tensió alta
– Agressivitat
– Sobrepès, cel · lulitis

Què és la hidroteràpia de còlon i en què es basa?

Teràpia de desintoxicació de l’organisme mitjançant la injecció d’aigua filtrada ozonitzada al còlon, a una determinada pressió amb una cànula especial durant 45 minuts.

Amb l’aigua tèbia i massatges especialitzats, es recorre completament el còlon, permetent així eliminar els excrements bloquejats, les deixalles i els residus tòxics incrustats.

Amb cada teràpia, introduïm al còlon de manera progressiva entre 60 i 70 litres d’aigua, que amb l’ajuda d’un avançat equip que incorpora múltiples sistemes de control de seguretat aconsegueix dissoldre tots els residus adherits al còlon

En els nostres tractaments d’hidroteràpia de còlon no hi ha cap risc de contaminació viral o bacteriana ja que per cada hidroteràpia de còlon, a més d’incorporar ozó i aigua osmotitzada, s’utilitza material d’un sol ús que s’obre davant del pacient abans de començar el tractament i un cop finalitzat es desfeta, a més l’equip és desinfectat després de cada sessió

Perquè un còlon intoxicat ens produeixen tants dolors o malalties?

Les toxines no excretades passen a la sang i recorren tot el cos, és a dir, les “reenviem” al fetge, ronyons, pulmons, pàncrees, estómac i pell.

La intoxicació del nostre organisme ens provoca la simptomatologia i malalties esmentades com les cardiovasculars, afeccions reumàtics, dolors musculars, afeccions cutànies, problemes hepàtics, intestinals, …

Jo prenc laxants o utilitzo  enemes, fan el mateix efecte que la Hidroteràpia de Colon?

No, els medicaments i laxants que es prenen durant un llarg període de temps tenen un efecte destructiu en les mucoses, flora bacteriana i intestí. Els ènemes tenen un efecte molt superficial i no incideixen en la detoxificació de l’intestí

La hidroteràpia de colon es incomoda o dolorosa?

És una pràctica agradable per al pacient, el qual es troba relaxat i detecta, des de la primera aplicació, una sensació de benestar i lleugeresa orgànica. No obstant això pot incomodar la inserció de la cànula i pot notar, en cas de sessions repetides, decaïment, signes vasovagales, sensació de disminució d’energia, enrogiment, calfreds, sensació de calor o molèsties anus rectals.

Té contraindicacions la hidroteràpia de colon?

Aquesta teràpia està contraindicada en cas d’hemorroides, fissures i fístules sagnants o doloroses, hèrnies abdominals, per embarassades a partir del 3r mes, cirurgia abdominal recent, hemorràgies gastrointestinals, malalties cardíaques, infecció intestinal aguda, neoplàsies de Colom, hipertensió arterial descompensada, ascites , aneurisma abdominal, colitis aigua, nens molt petits o persones grans depauperats, psicòtics, sospita d’abdomen agut: dolors abdominals aguts tipus còlics que van en augment, quadres de ilio (paràlisi del trànsit intestinal), ventre en taula i distensió abdominal

Quantes sessions són necessàries de hidroteràpia de colon i que preu té?

Per experiència sabem que, per garantir una correcta neteja del còlon, es necessiten 4 sessions. No obstant això, el nombre de sessions es dependran del l’evolució de la teràpia i de les indicacions del professional expert que les realitza.

El preu de la sessió són 90 € + IVA.

Puc anar si no sóc de Terrassa a fer-me la hidroteràpia de colon?

Els nostres professionals en hidroteràpia de còlon presten serveis a Terrassa, això no vol dir que si ets de Sabadell, Rubí, Manresa, Sant Cugat o de qualsevol altra zona del Vallès o de Barcelona inclosa la capital, i vols visitar i tractar-te amb els millors professionals del sector, puguis venir a Kenzen Salut.

Sol · licita visita amb nosaltres trucant al 93 783 38 38, mitjançant el correu info@kenzensalut.com o bé omplint el següent formulari de contacte.

Al Centre Mèdic de Salut Integral KenZen utilitzem la Hidroteràpia de Colon com un instrument més que per desintoxicar i millorar la salut del teu organisme, però també sabem que cap tractament per si sol ens ha demostrat que sigui infal · lible.

Per tant, abans de realitzar la Hidroteràpia, necessitem disposar d’una visió més completa del que et passa realitzant una complexa anamnesi valorant, si escau, el funcionament del teu sistema gastrointestinal, la seva permeabilitat i si existeix disbiosi, sistema immunològic, sistema nerviós , la teva alimentació, hemograma, predisposició genètica, epigenètica, anàlisi microecológicos, aminoàcids, enzims, neurotransmissors, vitamines, …

SOL.LICITA 1ª VISITA DE
PSICO-NEURO-INMUNO-ENDOCRINOLOGIA

Seguidament i si és precis aconsellarem realitzar la Hidroteràpia de Colon amb altres possibles tractaments com la Autohemoterapia amb ozò, la bioresonancia Quantum o el Parell biomagnètic. També le recomenem l’ingesta de suplementació Ortomolecular com els probiòtics per ajudar a la regeneració dels bacteris bones que poden haver estat també explusadas amb el tractament.

Share This