Reconstrucció de les grans destruccions dentàries
Nen amb grans destruccions per àcids gastricosLas grans destruccions de l’esmalt dental poden ocórrer per diverses raons, a més de la càries o causes traumàtiques, que a Kenzen Dental Terrassa tractem amb corones, caretes i en casos extrems amb implants dentals.
És essencial un enfocament complet, seqüencial per a la planificació del tractament per a la reconstrucció de les dents, no ha de ser independent d’altres disciplines de l’Odontologia.
És indispensable tenir una bona salut dental, per poder començar els nostres tractaments de reconstrucció. La planificació de pressa, segmentada, que ignora els principals aspectes del tractament requerit, desafia els moderns conceptes de tractar el pacient en la seva totalitat, més que a les dents individuals.
Aquests són dos exemples de reconstrucció de grans destruccions dentals, a KenZen Dental Terrassa:
gran destrucció 1gran destrucció corregida
Exemple 1: Pacient de 65 anys amb pròtesis antigues dels 2 incisius superiors. Realitzem tot el front anterior superior per realitzar un canvi de color i col·loquem ceràmica en els 2 incisius centrals superiors.
destrucció dentaldestrucción dental corregida
Exemple 2: Pacient de 55 anys amb grans destruccions dentals i policaries. Realitzem facetes de compòsit a les dents superiors i inferiors.

Share This