Fisioterapia integrativa

Fisioteràpia KenZen: Rehabilitació estructura múscul-esquelètica, víscera i fascial, Integrative Manual Therapy, Posturologia i Gimnàstica Abdominal Hipopressiva

Al Centre Mèdic de Salut KenZen a Terrassa som conscients i per tant la nostra filosofia de treball, entesa per molts revolucionària, es basa en poder oferir un tractament dirigit a resoldre el que et passa des del seu origen sense oblidar el teu dia a dia , posant a la teva disposició tot un equip de professionals que treballen conjuntament amb una única finalitat, resoldre eficaçment la teva lesió, malaltia o patologia.

En què consisteixen les sessions de fisioteràpia a KenZen?

Són sessions, habitualment, d’1 hora o més de tractament. Els nostres professionals són coneixedors de mulitples tècniques de fisioteràpia com la fisioteràpia manual, fisioteràpia traumatològica, fisioteràpia esportiva, fisioteràpia respiratòria, fisioteràpia del sòl pèlvic, fisioteràpia en el dolor crònic, fisioteràpia de l’articulació temporomandibular, fisioteràpia cardiovascular, fisioestètica, fisioteràpia neurològica, fisioteràpia geriàtrica , mobilització neuromeningea amb tècniques neuromiodinamicas, cadenes musculars, drenatge limfàtic manual, … ja que també som una escola de formació de cursos d’especialització per a fisioterapeutes i per tant són experts coneixedors de totes elles.

 

 

Com tractem amb Fisioteràpia a KenZen Terrassa?

Com tractem?

1) Si es tracta d’una sobrecàrrega, contractura, dolor lumbar, etc … que et passa molt poc habituamente realitzarem el tractament de rehabilitació utilitzant diferents tècniques de fisioteràpia manual, ventoses, acupuntura, embenats neuromusculars, tècniques d’alliberament miofascials, punció seca , punts gallet, fibrólisis instrumental “ganxos”,

Així mateix utilitzarem aparells com la conegudíssima excel·lent regenerador de teixits i antiinflamatori així com el LPG Endermologie per ajudar a “enlairar-se” els teixits musculars de les fàscies.

2) Si es tracta d’un dolor o lesió a causa d’un trauma, ja sigui accident de vehicle, esportiu o de qualsevol accident domèstic (esquinç, cops, caigudes, lesió de menisc, inflamacions, edemes, trencaments musculars, ruptures fibril·lars, o altres derivades en turmells, coll, esquena, manegot dels rotatoris, colze, mans, mal lumbar, genolls, lesió a les costelles, luxacions, dits, hemiplegies, …) iniciarem amb un tractament de fisioteràpia traumatològica i esportiva de reducció del hematoma i antiinflamatori o fisioteràpia neurologica en casos afins (Bobath o Perffeti). Aquestes tècniques de fisioteràpia seran tècniques manuals molt suaus i potenciarem l’ús de la aparatologia Indiba (diatèrmia, hipertèrmia, Tecar, radiofreqüència). Així mateix et donarem unes indicacions nutricionals i possiblement suplementació ortomolecular per ajudar al teu cos a lluites contra la lesió i o dolor des de l’interior del teu organisme. En cas que es precisés t’aconsellarem visitar-te també amb el doctor especialista en Medicina regenerativa del nostre centre, en el qual se’t podrien fer infiltracions de factors de Creixement i / o Ozonoteràpia. Finalment, quan hàgim acabat el procés de rehabilitació t’aconsellarem realitzar un procés de rehadaptación a la vida quotidiana o bé, si ets esportista, de readaptació a l’exercici / esport.

3) Si pateixes de dolors habituals, reiteració de lesions, Dolors Cònics, hèrnies discals, protusions, desgast articular, Discopaties, pinçament lumbar, ciatica, tendinopaties, colze tennista, distensió o trencament lligaments, epicondilitis, bursitis, lordosi, escoleosis, lordosi, cifosi, malalties degeneratives, fibromiàlgia, artritis reumatoide, trastorns viscerals, disfuncions crani sacrals, osteoartritis, síndrome del túnel carpià, neuràlgies del trigemin, paràlisi facial, hemiplegies derivades d’un problema de salut, dolor i rehabilitació post operatòries protesis, capsulitis … el tractament que et proposem és d’una visió integral.

El nostre objectiu és el de prevenir i tractar la causa perquè no torni a produir-se. Primer vam tractar el teu dolor amb les tècniques de fisioteràpia més apropiades al teu cas utilitzant també l’aparatologia com s’ha esmentat en el punt 1. Si en l’exploració inicial (anamnesi prèvia) observem que hem de completar el tractament d’alleujament del dolor es necessiten Factors de creixement (plasma ric en plaquetes), Ozonoteràpia o Teràpia Neural, es t’indicarà una visita amb el Dr. especialista en Medicina Regenerativa. En aquesta primera exploració inicial nostres fisioterapeutes valoraran si pot existir desequilibris bioquímics i / o posturals (desajust del sistema visual, oclusion bucal i / o podálico) Seguidament es tractarà de determinar l’origen i tractament del teu dolor amb diferents especialistes. Si hi ha possible desequilibri del sistema tònic postural iniciarem la valoració per determinar que és el que està desajustat (sistema visual amb l’optometrista, sistema masticatori de l’oclusió bucal amb l’odontoposturologo, o sistema podalico amb el podoposturologo). En cas que prevegem que el desajust pot provenir d’un desajust bioquímic del nostre organisme et visitarà la Psiconeuroinmunologa. A través d’una anamnesi de 90 minuts i amb el suport de les analítiques clíniques o estudis genètics que precisem, implementarem un tractament basat en l’alimentació dirigida, suplementació ortomolecular i possiblement hidroteràpia de Colon i / o bioresonancia Quantum.

DISPOSEM D’UN EQUIP multidiscipliar DE PROFESSIONALS PER A TRACTAR DE LA FORMA MÉS EFECTIVA TEU PATOLOGIA (Fisioterapeutes, traumatòleg, reumatòleg, odontologo, Podòleg, Optometrista, personal trainer, analítiques clíniques, homeòpata, …) I TOT A LA MATEIXA CLÍNICA AMB LA MATEIXA FILOSOFIA DE TRACTAMENT

Anna Tubau

Fisioterapeuta

El nostre cos és molt complex. Totes les persones som úniques, de manera que per tractar una lesió, malaltia o patologia amb èxit es precisa d’una visió integral i d’una anamnesi exhaustiva de cada cas.

Solicita informació

14 + 10 =

Share This