Fils de suspensió

Fils de suspensió i revitalització. Lifting facial
Estética Terrassa, hilos de suspensiónEn el Centre Mèdic Estètic KenZen Estètica Terrassa disposem de l’opció permanent o l’alternativa reabsorbible del Lifting facial de medicina estètica.
És un excel·lent tractament per la sustenció i revitalització del teixit tou facial, combatre la flacidessa, despenjament cutani i arrugues del coll.

Aptes®Soft Lift

Aptes® Soft Lift són fils de polipropilè i està dissenyat amb prolongacions de longitud, sentit i densitat determinades per afavorir l’efecte Lifting del teixit tou facial.
Estan indicats per aixecar i definir les àrees de la cara afectades de flaccidessa. La seva utilització més freqüent està a la zona temporal, en la cella, àrea malar i mandibular i també a la zona del coll, ja sigui per aplicar exclusivament o com a complement al Lifting tradicional.
L’estructura dels Fils Aptes® permet la subjecció i elevació del teixit tou i l’efecte Lifting. Quan són inserits dins de la hipodermis i tirem d’ells, provoquem la seva torsió i les seves múltiples prolongacions es distribueixen en l’espai en forma d’espiral seguint la regla o estructura de ”Escala de Fibonacci”.

Happy Lift™

Happy Lift™ Revitalizing és el primer fil de sutura reabsorbible utilitzat per a la suspensió i revitalització del teixit tou facial.
Happy Lift™ Revitalizing és un fil de P.D.O. (Polidioxanona – Copolímer de Poliláctic – Caprolactona-X) 100% reabsorbible després de 8 a 10 mesos d’haver estat implantat en el teixit tou.
Happy Lift™ Revitalizing s’indica en l’elevació, reposició i suspensió del teixit tou facial. Es pot utilitzar pel Lifting de l’àrea temporal, frontal, supraciliar, malar, mandibular, coll, bola de Bichat i també en tècniques de Lifting endoscòpic.

Share This