Farciment reabsorbible àcid hialurònic

Farcit reabsorbible Juvederm® Ultra a Estètica Terrassa
Relleno reabsorbible juvedermJuvederm® Ultra és un àcid hialurònic d’última generació que conté una formulació amb uns efectes de llarga durada per a la correcció d’arrugues moderades i severes, així com els plecs de la cara.

La seva textura en gel té la característica de ser el primer que conté lidocaína, un anestèsic que disminueix de forma considerable la percepció de dolor dels pacients alhora que facilita la injecció als doctors. De fet, els resultats preliminars d’un estudi realitzat a 60 dones, demostren que el 81% de les pacients a les quals se’ls va administrar el nou farciment dèrmic d’àcid hialurònic Juvederm® ULTRA, no van sentir cap molèstia a l’hora de la injecció o aquesta va ser mínima.

Propietats de Juvederm® ULTRA

L’àcid hialurònic és un component natural de la pell que aporta elasticitat i capacitat de regeneració de la pell. Amb l’edat, la quantitat d’àcid hialurònic disminueix. Gràcies a Juvederm® ULTRA es millora l’elasticitat de la pell i la seva capacitat de regeneració, restablint la plenitud i vitalitat natural de la pell.

A més, Juvederm® ULTRA és l’únic farciment dèrmic d’àcid hialurònic que utilitza la tecnologia 3-D Hyaluronic Acid Matrix, un avançat procés de fabricació que proporciona una consistència de gel suau a l’àcid. Aquesta nova tecnologia permet que flueixi fàcilment en la pell retornant-li la seva plenitud i vitalitat natural a més de millorar la resistència, elasticitat i suavitat.

Així mateix, les propietats reològiques del nou farciment dèrmic d’àcid hialurònic Juvederm® ULTRA proporcionen als professionals de la salut un alt nivell de precisió i control per aconseguir resultats més naturals de llarga durada.

Tractament amb Juvederm® ULTRA

El tractament es realitza amb una agulla molt fina que s’injecta sobre les zones a tractar i els seus efectes es perllonguen durant 12 mesos. Per evitar possibles complicacions, aquesta tècnica antienvejeciment sempre ha de ser realitzada per un metge entrenat i qualificat.

El farciment dèrmic d’àcid hialurònic Juvederm® ULTRA és generalment ben tolerat, amb uns escassos efectes secundaris temporals que inclouen l’enrogiment en el lloc de la injecció, inflor, dolor lleuger, fermesa, embalums, i magulladures. Juvederm® ULTRA està contraindicat per als pacients amb al·lèrgies severes o amb un historial de anafilaxia o presència de múltiples al·lèrgies greus. En contenir quantitats de proteïnes bacterianes positives, també està contraindicat per als pacients amb antecedents d’al·lèrgia a dita material.

Formulacions de Juvederm® ULTRA

Existeixen tres formulacions diferents de Juvederm® ULTRA que proporcionen als professionals de la salut flexibilitat per adaptar-se a les necessitats de cada pacient. Les tres formulacions inclouen:

Juvederm® Ultra 2, és una formulació altament reticulada per a una subtil correcció de les línies facials. El gel és injectat en la dermis mitjana i superficial i actua emplenant les arrugues mitjanes i superficials i definint els llavis.

Juvederm® Ultra 3, és una formulació altament reticulada que proporciona una major versatilitat en el contorn facial i volum de línies i plecs nasollavials. Es tracta d’un gel més espès que és injectat en la dermis mitjana per emplenar les arrugues mitjanes i realçar el volum i contorn dels llavis.

Juvederm® Ultra 4, és una formulació més reticulada que dóna volum i corregeix les arrugues i plecs més profunds incloent les galtes i el mentó. És el gel més espès i és injectat en la dermis profunda, emplenant les arrugues profundes, creant volum en les galtes i els llavis i millorant el contorn facial.

La formulació reticulada és el procés pel qual les cadenes individuals d’àcid hialurònic són químicament unides entre elles, transformant l’àcid hialurònic líquid en un gel.

Share This