Estetica convencional

DEPILACIÓ

o Depilació a la cera calenta: Si bé la cera calenta no és aconsellable per a persones amb problemes de varius i de circulació, és molt popular. Primer s’ha de desinfectar la part del cos que es va a depilar i s’aconsella que s’apliqui una mica de talc ja que això facilita la depilació perquè elimina la humitat de la pell. La cera s’aplica amb una espàtula en la direcció del creixement del pèl. Quan es retira la cera es ho fa en sentit contrari al creixement del borrissol. Després de la depilació a la cera s’ha d’aplicar una crema o gel hidratant.
La depilació a la cera calenta l’apliquem per a zones petites com els engonals, les aixelles i la zona facial. La cera calenta es caracteritza per aconseguir una major dilatació del porus en comparació amb les altres classes de cera.

o Depilació a la cera tèbia: La cera tèbia és una combinació de diferents classes de resines, en el nostre centre utilitzem la cera tèbia en roll-on de azuleno ja que està indicada per a pells sensibles i podem utilitzar-la en tot tipus de pells. Una de les principals avantatges és que aquest és un producte descartable la qual cosa la converteix en una opció més higiènica, neta i segura.

o Depilació amb pinces: Depilació que apliquem a la zona facial, celles i com a suport per repassar a la resta del cos depilat amb cera ja sigui tèbia o calenta.

– PEDICURA:

En Estètica Terrassa es realitza amb un tractament superficial estètic dels peus i les ungles dels peus. Oferim un servei similar a la manicura, no limitant-nos només a les ungles, sinó que també tractem les cèl·lules de la pell morta a la part inferior dels peus. A més realitzem una aplicació de cremes hidratants, i un breu massatge.

– MANICURA:

Les mans són una de les cartes de presentació més importants en una dona. Reflecteixen el seu prolixitat i la seva cura del cos i la bellesa. És per això que en Estètica Terrassa treballem la manicura de forma completa, realitzant un esmaltat senzill o francesa.

– TINT I PERMANENT DE PESTANYES

Les pestanyes són un dels grans complexos de moltes dones: massa curtes, molt rectes, molt rosses o, per exemple, poc poblades. Unes pestanyes boniques i cuidades poden ser la clau perquè un rostre canviï la seva expressió i reflecteixi una gran bellesa.

o PERMANENT DE PESTANYES

La permanent de pestanyes permet autoritzar la pestanya natural de manera que Realcem la nostra mirada. La curvatura del ris dependrà de la longitud de la pestanya i de l’efecte que desitgem aconseguir.
El tractament consisteix a aplicar un corró a la parpella mòbil suprior per poder enganxar el el les pestanyes, un cop les tenim enganxades, apliquem un líquid amb un bigudí i deixem actuar el temps necessari. Perquè el ris duri més, es recomana repetir cada 45 dies el tractament. És un tractament senzill i ràpid, dura més o menys una hora i l’efecte és immediat. Al cap d’uns tres o quatre mesos les pestanyes van tornant al seu estat natural.

o TINT DE PESTANYES

El tint de pestanyes s’aplica per aportar color i lluminositat a l’ull, augmentant així la intensitat de la mirada. És la solució perfecta per a les que tenen les pestanyes massa rosses i pateixen complex. El procés és senzill, no triguen més de 15 minuts.

– PEELING CORPORAL AMB SALS DEL MAR MORT

És una tècnica que permet l’eliminació de les cèl·lules mortes de la pell afavorint la regeneració d’aquesta, ajudant a mantenir una pell lliure d’impureses, més lluminosa, sana i llisa.
Per a tot tipus de pells: normals, sensibles, seques o problemàtiques, el peeling corporal de sals exfolia i nodreix al mateix temps, deixant pas a una pell sana i tonificada.
El peeling és una tècnica que permet l’eliminació de les cèl·lules mortes de la pell afavorint la regeneració d’aquesta, ajudant a mantenir una pell lliure d’impureses, més lluminosa, sana i llisa.
Les sals utilitzades en aquest Peeling aporten minerals i oligoelements que proporcionen a la pell totes les cures que necessita per mostrar suau i flexible.
Aquest tractament amb sals del Mar Mort elimina les cèl·lules mortes i impureses de la pell, activa la circulació i millora la penetració cremes hidratants, reafirmants i bronzejadors. Sentiràs la teva pell més suau i hidratada durant un llarg període de tiempo.

Share This