Dietes i Nutrició

Control del pes-canvi d’hàbits-dietes alternatives vegetarianes, veganes. dietes equilibrades per a esportistes, dietoteràpia per problemes de salut

En què et pot ajudar una Dietista?

Control del pes fuig de les fórmules màgiques! no existeixen
L’única manera saludable de tractar l’excés de pes i aconseguir resultats duradors a llarg termini és la reeducació nutricional i el canvi d’hàbits. Per això n és recomanable que segueixis dietes massa restrictives o les anomenades dietes miracle. No recomanem ni venem productes de cap tipus.

Un tractament òptim per al sobrepès i l’obesitat ha d’estar basat en la millor evidència científica disponible. El més important és la salut

No hi ha dues persones iguals, cada pla dietètic i nutricional que es realitza és individual i personalitzat.

Alimentació equilibrada:

Assessorament nutricional en situacions especials com l’embaràs, la lactància, períodes de creixement o alimentació en la menopausa.

Dietes vegetarianes i veganes:

Assessorament i ajuda per a aquells que vulguin portar una dieta vegetariana equilibrada o que s’iniciïn en aquest tipus d’alimentació.

Dietes i patologies:

Assessorament i pauta nutricional personalitzada i adaptada a qualsevol patologia que ho requereixi. Per això és imprescindible que un facultatiu diagnostiqui la malaltia, després de realitzar les proves pertinents. Conèixer si pateixes una intolerància, al·lèrgia o problema immune és fonamental per al desenvolupament d’una pauta nutricional específica i segura.

Diabetis, celiaquia, hipertensió, colesterol alt, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, obesitat, insuficiència renal, disfàgia, dietes de textura modificada, fenilcetonúria, etc.

Dietes i esport:

Un bon pla nutricional és bàsic per aconseguir el millor rendiment esportiu, prevenir lesions, i accelerar la recuperació post entrenament. D’aquesta manera pots aprofitar tot el teu potencial, sense arriscar la salut.

Maribel Arias

Dietista. Nutremoció

Procediment en consulta seriós i personalitzat

Es realitza un estudi personalitzat del pacient, per això comptem amb:

  • antropometria
  • analítica sanguínia
  • història clínica
  • freqüència alimentària
  • registre Dietètic

Un cop recopilada aquesta informació base, es desenvolupa el pla dietètic per a cada persona. Tenint en compte cada una de les dades recopilades, els seus gustos, estil de vida i costums.

Sol.licita informació

11 + 2 =

Share This