Dermaroller Facial – Rejoveniment

Rejoveniment de la pell mínimament invasiu
Dermaroller facial en TerrassaDermaroller™ NS-MNS és una nova tècnica de Rejoveniment minimament invasiva per al tractament d’arrugues, línies fines, cicatrius d’acne, cicatrius, taques, pell envellida i inducció de productes per a la pèrdua de cabell.

Dermaroller™ és un dispositiu domèstic de mà mòbil d’ús personal que estimula la producció de colágen i elastina en la pell sense causar cap dany. En assetjar-la proporciona resultats similars al làser Fraxel però a una fracció de mínim cost i temps d’inactivitat zero. D’altra banda augmenta l’absorció de productes aplicats topicament. A diferència d’uns altres, el nostre Dermaroller™ NS-MNS és ergonòmic, està esterilitzat i fabricat amb materials de qualitat, que no sofreix danys després de consecutius usos.

És ideal per al tractament no quirúrgic i no ablatiu de diverses afeccions de la pell. Els estudis clínics han demostrat que Dermaroller™ és més eficaç que els tractaments ablatius com la dermoabrassió i el peeling químic i tan eficaç com els tractaments no ablatius com el IPL, el làser de COIX, i Fraxel per estimular el col·làgen i l’elastina, espessir la pell i amb això esborrar i millorar l’aparença de les arrugues i les cicatrius.

Dermaroller™ com a tractament facial

MNS Roller utilitza 200 micro-agulles molt fines que assetgen la pell prou. Els estudis clínics han demostrat que l’absorció de sèrum, cremes i preparats s’incrementa fins a en 3.000 vegades més quan s’aplica amb corrons MNS, en crear una major absorció de cremes per la pell, els tractaments són molt més efectius.

Tractaments ablatius com la dermoabrassió, peeling químic i el làser eliminen l’epidermis de protecció per obligar a l’organisme a produir una capa de teixit nou.

No obstant això, una vegada que l’epidermis es lleva els nivells inferiors de la pell la mateixa queda completament exposada – vulnerable a la contaminació del medi ambient, a la brutícia, la pols i els bacteris.
Alguns riscos han de ser acollits amb aquests procediments: dolor, molèsties a llarg termini, la inflamació i enrogiment prevalecient i un llarg període de cicatrització, extrema sensibilitat a la llum durant un mes o més, els possibles canvis de pigment irreversibles i fins i tot cicatritzis addicions.

Dermaroller™ com a alternativa

MNS Roller és una alternativa de tractament versàtil – s’aplica a una àmplia gamma de condicions de la pell com l’acne, cicatrius deprimidad, cicatrius quirúrgiques, pell danyada pel sol, la textura desigual de la pell, coloració desigual de la pell, (hiperpigmentació), taques, arrugues i línies, estries, i cel.lulitis, basanse en aquests principis:

Major penetració

Ajuda a recuperar la fermesa i rigidesa de la pell fláccida.
Espesseix l’epidermis.
Ajuda a suavitzar les arrugues, línies, plecs i potes de gall.
Millora la textura i els grans porus de la pell del rostre.
Cicatrius

Redueix l’aparença de les cicatrius de l’acne.
Millora les cicatrius causades per la varicel·la.
Ajuda a reparar i emplenar les velles cicatrius.
Millora l’aparença de les estries de l’embaràs o pèrdua de pes i cel.lulitis.
Taques

Ajuda a millorar l’aparença de les taques.
Alopècia

Augmenta l’absorció de qualsevol producte que s’apliqui en el cuir cabellut optimitzant la seva eficàcia mitjançant la creació de milers de canals microscòpics.
Avantatges i punts claus per a l’ús de Dermaroller™
Avantatges:

Els corrons MNS són revolucionaris. Ells fan el mateix treball que els làsers i altres mètodes ablatius mitjançant l’augment de la producció de col·làgen sense danyar la capa protectora de la pell.
Els Corrons MNS són eficaços. De fet, tan eficaços com el làser, IPL, Thermage i altres tractaments, però a una fracció molt reducitat del cost per als pacients.
Els Corrons MNS són segurs. No quirúrgic i no ablatiu “significa més tolerants” temps d’inactivitat zero, i sense risc de complicacions. L’estímul suau proporcionat pel corró de MNS és molt més amigable amb la pell. És molt més eficaç que altres tècniques invasives. MNS CORRÓ deixa la barrera epidèrmica intacta.
Punts clau:

No es coneixen efectes secundaris negatius.
Extremadament alta absorció de qualsevol tipus de substància química.
Indueix la producció de col·làgen a través de l’estimulació mecànica controlada de la dermis.
Es pot utilitzar sobre la pell fina.
Es pot utilitzar en la cara, coll, escot i en tot el cos.
Re-alineament del col·làgen.
La preservació completa de l’epidermis durant el procediment.
No hi ha dany permanent a la pell, absència de dolor durant el procediment.
No hi ha infecció, decoloració o altres complicacions a l’àrea tractada.

Share This