Centre Psicología

CENTRO DE PSICOLOGIA

Centro de Psicología en Terrassa

Psicologia

En KenZen Terrassa, Centre de Psicologia, amb l’objectiu de tenir un major autoconeixement i evolucionar cap a un estil de vida més saludable i adaptatiu davant les exigències del món en constant canvi en què vivim …

Que actitud preses davant les adversitats?
Com reacciones davant els canvis inesperats?
Com afrontes les exigències del teu entorn?
Caus sempre en els mateixos errors?

Aprèn a analitzar tots aquests aspectes de tu mateix per gestionar amb èxit la teva vida emocional i social en el Gabinet Psicològic de Terrassa.

Quan anar al psicòleg?

“Tots nosaltres, en determinats moments de les nostres vides, necessitem rebre assessorament o ajuda d’altres persones” (Alexis Carrel, premi Nobel de medicina 1912)

Al llarg de la vida les persones ens enfrontem contínuament a situacions molt diverses. Sovint, disposem d’estratègies que hem adquirit amb les nostres experiències o a través d’experiències alienes. Però que passa quan no sabem com gestionar una situació que ens supera i ens provoca malestar?

Cada persona és un món, i reconèixer que existeix un problema que no podem resoldre pel nostre compte és el primer pas i un dels més importants. La tristesa, l’angoixa, els problemes de parella o l’estrès a la feina són problemes que poden alterar el nostre benestar.

Rebre suport i acompanyament d’un professional pot ajudar-nos a trobar la manera de resoldre aquests i altres problemes. El psicòleg, a banda d’escoltar, també és una figura que ofereix eines per a l’autoconeixement i així gestionar millor les nostres emocions, pensaments i conductes.

Si creus que hi ha una situació que t’està provocant malestar, no dubtis en fer el pas i posar-te en mans d’un professional.

Share This