KenZen Salut: Centre mèdic de salut integral a Terrassa

Benvinguts a KenZen Salut

Clínica dental, Gabinet psicològic i Centre Mèdic de Salut Integral i Estètic, único a Terrassa

“Cuidem de que et cuidis”

KenZen Salut: Centre mèdic de salut integral a Terrassa

Gaudeix de les millors ofertes de Kenzen Salut a un sol clic

Centre mèdic integral

Tractaments integrals de salut a Terrassa

Clínica dental

Odontología, implantología, ortodoncia i estètica dental de forma integral.

Psicologia

Aprèn a analitzar tots aquests aspectes de tu mateix per gestionar amb èxit la teva vida emocional i social en el Gabinet Psicològic de Terrassa.

Logopedia

Al centre mèdic Kenzen Salut, oferim el serveis de Logopèdia a Terrassa

Estètica i belleza

Tractaments facials i tractaments corporals avançats, amb professionals altament qualificats i contrastats, amb gran experiència en cada un dels tractaments

Medicina Estética

Tractaments de medicina estètica avançats, botox, Bioplàstia, peelings, tractaments cel·lulars, …

El centre mèdic avançat Kenzen Salut, va obrir fa 9 anys com a centre d’estètica i fisioteràpia i ha anat evolucionant fins a convertir-se en un centre mèdic dedicat a la salut integral, a l’estètica, la psicologia i el benestar.

En Kenzen podem presumir també de tenir un dels locals més emblemàtics del centre de Terrassa, més de 250 m2 en un edifici que forma part del patrimoni cultural de la ciutat, situat en una de les millors zones de vianants entre la Plaça Vella i la Plaça nova.

KenZen

11 + 11 =

Comptem amb un gran equip de professionals per oferir un servei integral al pacient en les següents especialitats:
ODONTOLOGIA, MEDICINA ESTÈTICA, FISIOTERÀPIA, PSICONEUROINMUNOLOGIA, OZONOTERÀPIA, HIDROTERÀPIA DE COLON, DIETÈTICA, NUTRICIÓ, PSICOLOGIA I ESTÈTICA.
En Kenzen podem presumir també de tenir un dels locals més emblemàtics del centre de Terrassa, més de 250 m2 en un edifici que forma part del patrimoni cultural de la ciutat, situat en una de les millors zones de vianants entre la Plaça Vella i la Plaça nova.
Oferim un servei únic i personalitzat cuidant de la nostra clientela per diferenciar-nos de la resta gràcies al nostre equip multidisciplinari que engloba més de 20 professionals al seu servei.

Clinica dental a Terrassa

En Kenzen Dental oferim els serveis de Clínica Dental a Terrassa de forma integral. Dentistes amb àmplia experiència en cada un dels tractaments s’encarregaran d’oferir-te un tracte continuat ja que sempre seràs atès pel professional odontòleg especialista en cadascun dels tractaments.

Els nostres tractaments d’implants i ortodòncia estan realitzats amb els millors materials, i amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Una opció que has de tenir molt en compte entre els dentistes a Terrassa

Psiconeuroinmunoendocrinologia a Terrassa (PNIE)

La Psiconeuroimmunologia (PNI) o més concretament la Psiconeuroinmunoendocrinologia – PNIE és l’estudi de com el cervell, el sistema nerviós i el sistema immunològic tenen relació entre si, i el seu objectiu principal és millorar la qualitat de vida de la persona, tractant-la, no només des d’allò que fa evident la seva malaltia, si no indagant en el propi individu aspectes com els seus hàbits alimentaris i personals, causes de l’alteració, estat psicosocial, les emocions, …

En Kenzen Salut Terrassa, t’atendran Vanessa Tejada experimentada professional, formada segons el mètode Xevi Verdaguer.

Hidroterapia de Colon a Terrassa

La Hidroteràpia de còlon a Kenzen Salut Terrassa ens pot ajudar a recuperar el bon funcionament digestiu quan el cos es troba saturat de toxines i és un reset emocional.

La hidroteràpia de còlon és una bona solució, amb ella vam eliminar els residus tòxics de l’intestí gros, evitant així un embrutiment de l’organisme o autointoxicacion. Aquesta acció és de gran importància per a restablir la salut digestiva i millorar la qualitat vital de l’organisme.

Es una técnica totalmente higiénica, inodora e indolora, y al terminar el paciente podrá hacer perfectamente vida normal.

Tractaments d’Estètica i Bellesa i també Medicina Estètica a Terrassa

En estètica i bellesa et podem oferir una infinitat de tractaments a mida, tenim sessions de Bronzejat DHA, i la més completa programació de rituals corporals, ideals si busques un regal original i quedar estupendament … Tractaments especials com LPG són també àmpliament reconeguts a Terrassa.

I pel que fa a la Medicina Estètica, la nostra professional la Dra. Mª Isabel Bonet és especialista en fils de suspensió, mesoteràpia, peeling, tot tipus de farcits reabsorbibles, i tot un referent en tractaments de botox i Bioplàstia a Terrassa.

Dietes i nutrició a Terrassa

Els nostres serveis de dietes i nutrició es realitzen mitjançant sessions totalment individuals adaptant-nos a les necessitats de cada cas en concret, i amb dietes totalment naturals.

Aquesta metodologia ens permet començar a treballar des de la primera sessió en la qual marcarem els objectius a aconseguir i començarem a buscar solucions al motiu de consulta, i aconseguir aprimar

Un cop recopilada la informació base, Antropometria, Analítica sanguínia, Història clínica, Freqüència alimentària, Registre Dietètic, es desenvolupa el pla dietètic per a cada persona. Tenint en compte cada una de les dades recopilades, els seus gustos, estil de vida i costums.

Psicología, Coaching i Mindfulness a Terrassa

Cada persona és un món, i reconèixer que hi ha un problema que no podem resoldre pel nostre compte és el primer pas i un dels més importants. La tristesa, l’angoixa, els problemes de parella o l’estrès a la feina són problemes que poden alterar el nostre benestar.

Rebre suport i acompanyament d’un professional pot ajudar-nos a trobar la manera de resoldre aquests i altres problemes.

Si creus que hi ha una situació que t’està provocant malestar, no dubtis a fer el pas i posar-te en mans d’un professional com el nostre equip de psicòlegs a Terrassa, amb tractaments de Psicologia, Coaching i Mindfulness