Broncejat DHA – Canya de sucre

¡ Broncejat DHA Corpora … color instantani !

El Bronzejat Natural de DHA amb pistola que utilitzem al Centre d’Estètica Terrassa en KenZen Salut, és l’última revolució en bronzejat sense Sol ni UVA.

És un sistema 100% natural ja que la DHA (Dihidroxiacetona) és un derivat de la canya de sucre i és totalment innocu per a la pell i per tant no provoca cap tipus de reacció al·lèrgica. Disposem de tres tipus de loció segons el tipus de pell. La loció bronzejadora DHA no conté tints ni colorants ja que reacciona amb les proteïnes de la pell i genera un bronzejat immediat, que s’intensifica progressivament fins aconseguir la màxima intensitat en 24 hores.

El model SUNFX MINI incorpora una pistola de difusió micronitzada i de polvorització panoràmica. La pistola s’ha millorat gràcies a la seva exclusiva funció extremadament fina i suau de Micronització i polvorització de la loció. El vapor de gotes microscòpiques, penetra més eficaçment i redueix el temps de sessió (aproximadament 5 minuts). És radicalment diferent a la resta d’equips del mercat ja que elimina els riscos de resultats indesitjats que produeixen les cabines automàtiques com compressors i aerògrafs.

El bronzejat dura entre 5 i 10 dies de mitjana, tot i que al cap dels dies va perdent intensitat. Factors com el tipus de pell, activitats diàries i la cura de la pell, fan que els resultats variïn notablement d’una persona a l’altra. Aquest bronzejat no taca ja que no és ni un tint ni un maquillatge, encara que a les primeres hores després de l’aplicació es poden transferir petites partícules de DHA a la roba. Sent la loció DHA un component soluble en aigua, s’elimina fàcilment de les fibres naturals com el cotó. Així mateix la loció ha estat enriquida amb Retinol (vitamina A) i Aloe Vera (hidratant natural derivada de l’cactus), per aconseguir nodrir, humitejar i suavitzar la pell.

És recomanable realitzar una exfoliació prèvia a la sessió de bronzejat per eliminar les impureses de la pell i així aconseguir que el producte es fixi millor a la pell. Un cop realitzat el bronzejat no podrem dutxar-nos fins passades 12h des del moment de l’aplicació, per assegurar-nos de no interferir en la fixació del producte, ja que triga entre 8 i 12 hores en acabar de fer la seva total efecte.

Share This